RólunkProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Programok
Múzeum adatlapja „A lámpás én vagyok” – Tanárok éjszakájaMúzeumi őszbúcsúztató
Általános információk
A Grassalkovich-kastély felújított épültében a múzeumi funkciók kialakításával létrejött Magyar Vadászati Múzeum komplex, látogatóbarát szolgáltatásaival várja a látogatókat: • természettudományos és vadászati kiállítások • közművelődési és múzeumpedagógiai programok; • közönségprogramok és a kastély parkjában megvalósult, a múzeum szolgáltatásait, látványelemeit erősítő, kiegészítő és egyfajta „kézzel fogható“, „kipróbálható“ élményt nyújtó vadászati múzeumpark szolgáltatásaival • interaktív vadászati kiállítások,
Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum
Hatvan
Kossuth tér 24.
E-mail: info@vadaszatimuzeum.hu
Telefon: 06 37 541 900
www.vadaszatimuzeum.hu
Kedvezmények: pedagógus-kedvezmény
címke: vadászat, természet, halászat, barokk
nyitva tartás
megközelítés
Megközelítés: Térkép

Tömegközlekedéssel érkezőknek:

A vasúti pályaudvarra, illetve az Autóbusz pályaudvarra érkezőket a Zagyva-hídon keresztül, a városközpont felé gyalogosan 1 kilométeres sétával, vagy

- a vasúti pályaudvar felől az 1 és a 4 számú helyi járatokkal, illetve

- az autóbusz pályaudvar felől az 1, a 2, a 3, a 3A és a 4 jelzésű helyi járatokkal közelíthető meg a Kossuth téri megállónál leszállva.

Személygépkocsival, busszal érkezőknek:

Hatvan városába a Horváth Mihály út, a Balassi Bálint út és a Rákóczi út felől érkezőknek is ajánlott a városközpontig, Kossuth térig közlekedni.

A Jegypénztárhoz a Díszkapun keresztül lehetséges eljutni. A Kastély főépületében váltható meg a teljes látogatható térre (Kastély, Élménytér, Játszóház) érvényes valamennyi jegytípus.

Parkolási lehetőség ajánlottan a Kossuth tér – Grassalkovits út – Bástya utca útvonalon megközelíthető parkolóban van, ahonnan a Thurzó utca felől gyalogosan a Múzeum oldalsó kapuján keresztül a sétaparkon át érhető el a főépületben található jegypénztár.

Esetlegesen parkolásra alkalmas még a Szent Mihály úti parkoló is. Felhívjuk a szíves figyelmüket arra, hogy az itt történő pakolás nem ingyenes, a várakozás parkolójegy megváltása után lehetséges, melynek költségeire a mindenkori díjszabás vonatkozik!         

A múzeum további programjai
Múzeumi őszbúcsúztató
Múzeumi őszbúcsúztató
A természet emberei
A természet emberei
Lejárt program
Program helyszíne: Hatvan
Program típusa: egyéb, előadás, kötetlen beszélgetés
Regisztráció szükséges!
Vadászathoz, természethez kapcsolódó szakmákat ismerhetnek meg és kulisszatitkokat tudhatnak meg a pályaválasztás előtt állók és az érdeklődők. Bemutatkoznak preparátor-trófeakészítő, zoológus, természetvédelmi, állattenyésztési és vadgazda mérnökök.
Múzeumi őszbúcsúztató
Múzeumi őszbúcsúztató
Négylábú kedvenceink
Négylábú kedvenceink
Lejárt program
Program helyszíne: Hatvan
Program típusa: egyéb, múzeumi foglalkozás, speciális foglalkozás, tematikus foglalkozás
Regisztráció szükséges!
Interaktív tematikus múzeumpedagógiai foglalkozások az állatok világnapjának hetén óvodás és iskolás csoportoknak. A foglalkozások kb. 30 percesek. Választható állatok: sün, nyest és nyuszt, mormota, farkas.
„A lámpás én vagyok” – Tanárok éjszakája
„A lámpás én vagyok” – Tanárok éjszakája
Mese-gyermek-felfedezés
Mese-gyermek-felfedezés
Lejárt program
Program helyszíne: Hatvan
Program típusa: családi program, egyéb, kötetlen beszélgetés, rendhagyó múzeumbemutatás
Mozgalmas, kora esti program, mely több lesz egyszerű múzeumlátogatásnál! Ismerje meg nálunk számos múzeum kínálatát, a pedagógusoknak meglepetéssel készülünk, és játékos-mesés keretbe foglaljuk a felfedezését, melynek mindenki aktív részesévé válik.

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

itthon.hu

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMúzeumok Őszi Fesztiválja 2015Múzeumok Őszi Fesztiválja 2014Múzeumok Őszi Fesztiválja 2013
Nemzeti Kulturális Alap