RólunkProgramokHírekGalériaSajtószobaPartnereink
Nyitólap > Programok
Múzeum adatlapja Múzeumi őszbúcsúztatóŐsz(i)re hangoltuk
Általános információk
A Magyar Olaj-és Gázipari Múzeum országos gyűjtőkörű szakmúzeum, melyet 1969-ben alapítottak azzal a céllal, hogy gyűjtse, feldolgozza, kiállításain és kiadványaiban bemutassa a magyarországi szénhidrogénipar történetét. 1993-ban átvette a Zsigmondy Vilmos Gyűjteményt, azóta a vízbányászat történeti emlékeit is gyűjti. Zalaegerszegen, a Falumúzeum utcában, állandó szabadtéri kiállításban és a kiállítótermekben a szénhidrogénipar műszaki emlékeivel ismerkedhet meg a látogató.
Magyar Olaj- és Gázipari Múzeum
Zalaegerszeg
Falumúzeum u.
E-mail: moim@olajmuzeum.hu
Telefon: (92) 313 632
http://www.olajmuzeum.hu/
címke: szénhidrogénipar, vízbányászat, himba, fúrótorony, szabadtéri szoborpark,
nyitva tartás
megközelítés
Megközelítés: Térkép
A múzeum további programjai
Múzeumi őszbúcsúztató
Múzeumi őszbúcsúztató
Fény világítsa otthonod
Lejárt program
Program helyszíne: Zalaegerszeg
Program típusa: időszaki kiállítás
Kiállítás a Magyar Olaj- és Gázipari Múzeumban, mely bemutatja a mécsesek, petróleumlámpák, gázlámpák, benzinlámpák és bányászlámpák használatát Magyarországon az iparban és a mindennapi életben. A kiállítással a fiatalabb és az idősebb korosztály is új és érdekes információkat kaphat a világítástechnika fejlődéséről, különleges darabokat láthat.
Ősz(i)re hangoltuk
Ősz(i)re hangoltuk
Az ősz színei
Lejárt program
Program helyszíne: Zalaegerszeg
Program típusa: filmvetítés, múzeumi foglalkozás
Múzeumpedagógiai foglalkozás várja az érdeklődőket a Magyar Olaj- és Gázipari Múzeumban. Az őszi szünetben kitűnő kikapcsolódási lehetőség gyerekek és családok részére egyaránt. A gyerekek gipszet önthetnek, festhetnek, színezhetnek az őszhöz kapcsolódó témákban. Mesefilm vetítés és különböző játékos feladatok is várják az érdeklődőket kortól függetlenül.

Programkeresés helység szerint

Programkeresés dátum szerint

Szalmai programok

itthon.hu

Event@Hand MŐF

KapcsolatImpresszumFelhasználási feltételekMúzeumok Őszi Fesztiválja 2015Múzeumok Őszi Fesztiválja 2014Múzeumok Őszi Fesztiválja 2013
Nemzeti Kulturális Alap